Det blev liksom lite ”som när Fan läser Bibeln”….

…när Kommunledningen höll presskonferens för att kommentera revisionsrapporten  om Lulebo. En rapport som det senare visade sig försökts styras av ett par ur ”ledningen för Lulebo-härvan”. Mycket olämpligt beteende, men det finns helt klart de som har samma mentalitet som Katten Gustav ”Svårt vara ödmjuk, då man vet en är bäst”.

Mig förvånar det inte ett dugg att diverse sossar har svårt att acceptera att revisorerna i flera frågor kände att Vänsterpartiet var ganska rätt ute. De reviderade och sorterade ut frågor, en del av våra var snarlika deras egna. Det förvånar mig dock, trots allt att det från ”högsta ort”  visas  fullständig respekt för recisorns arbete och yrkeskompetens, vilket manifesteras i skrift!

Nåväl, det finns alltid olika sätt att läsa en revisionsrapport…en kan se brister eller låta bli!Vi ordnade ingen presskonferens, men läs gärna Bertils och mina kommentarer över ”Luleborevisionencarnation.jpg (Klicka på blåa länken)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s