Överklagan inlämnad!

Många är de som kontaktat undertecknad och mina partikamrater angående Lulebo-utförsäljningarna. Vi lovade att göra vårt bästa och det gjorde vi! Tyvärr verkar det ändå  inte bättre än att det blir utförsäljningar. Trist!

Men än kan vi ju inte helt bara låta detta vara. Majoriteten i fullmäktige vill att utförsäljningarna ska ske helt bakom låsta dörrar, men det minsta att kräva är väl att försäljningarna sker i öppenhet och att affärer av dessa gigantiska summor beslutas om i kommunfullmäktige.

Så idag har jag författat en överklagan som jag tillsammans med Bertil, vice gruppledare i Vänsterpartiet Luleås fullmäktigegrupp lämnar in till Förvaltningsrätten. Läs gärna hela handlingen: Lulebo-överklagan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s