God jul och gott nytt 2014!

Julhälsningar 2013Detta år har varit en fullspäckad berg- och dalbana på många sätt. Kanske mest i det privata livet, men också genom en fulltecknad politisk agenda. Så kan det vara här i livet och politiken ibland.

I dag är det julafton och även om jag inte är i riktigt sinnelag att formulera något klokt och politiskt. Kan jag i alla fall passa på att önska er alla en god jul och hoppas att vi möts igen under ett år som jag anar kommer att bli lika kaotiskt som detta, fast i mer positiva, spännande och valvinnande former.

Om det är nu någon som verkligen saknar idéer för en sista minuten klapp. rekommenderar jag Radio Hjälpen eller Uncief. Julen är en tid då gåvor kan vara av både det ena och andra slaget. Tidigarenämnda är att ge och att skicka vidare. God jul alla vänner ute i cyberspace och IRL!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s