Makten över media!

Vem och vad och hur vi i politiken hanterar media diskuteras ofta. Det finns förståss en och annan ”bäst vetande”, som menar att vi fullt ut kan styra media -om vi bara är tillräckligt skickliga…. men jag konstaterar ändå att det enda som gäller är att försöka på ett klart och tydligt sätt. Sen bestämmer inte vi över journalisternas fria ord -på gott och ont.

Undertecknad var, som tidigare noterats i bloggen, ute på gymnasieskolan. Huvudrubriken i det pressmeddelandet och det budskap vi gick ut med var att över hälften av gymnasieeleverna (som medverkat i undersökningen)  har varit utsatt för kränkande behandling av sexuell natur. Det står det också i artikeln, men rubriken har noterat ”självförsvar”.

Nåväl, det väcker fortfarande uppmärksamhet och kanske är det minst lika viktigt. En dag ska väl budskapet ha gått så pass långt in att även socialdemokraterna i Luleå kan följa på den positiva utveckling som skett på andra håll i Sverige. Den dagen står inte (v) nästintill ensamma i frågan.
Artikeln i sin helhet, ses via länken: http://www.nsd.se/nyheter/lulea/artikel.aspx?ArticleId=6740795

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s